Masarykova univerzita ujíždí na Wikipedii

Masarykova-univerzita-ujíždí-na-WikipediiAktivity wikipedistů v Brně a hlavně na místní univerzitní půdě se v posledních letech znásobily. Marek Blahuš se stal wikipedistou rezidentem Masarykovy univerzity a projekt WikiProjekt Masarykova univerzita dostal podporu rektora Mikuláše Beka. Oficiální záštitu nad akcí převzal děkan FF MU Milan Pol.
Letos v lednu se tedy k příležitosti 96. výročí založení stala Masarykova univerzita historicky první českou a evropskou wikiuniverzitou.
Pro pedagogy, studenty a absolventy MU jsme spolu s Filozofickou fakultou MU a Spolkem absolventů a přátel Masarykovy univerzity připravili nevšední vykročení do nového akademického roku 2015/2016: seminář a diskuzi s profesorem filozofie a wikipedistou Janem Sokolem, wikipedistou rezidentem MU Markem Blahušem a pedagogy-wikipedisty Filozofické fakulty MU Karolínou Stehlíkovou, Jiřím Rambouskem a dalšími.
Akce se koná v pondělí 14. září 2015 od 14:00 do 16:00 hodin v areálu Filozofické fakulty MU, A. Nováka 1, budova B2, učebna B2.13 (nová cihlová budova, přízemí vpravo).
Více informací a podrobný program na stránce události.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..