Koncert je za námi, povedl se

Spokojenost panovala mezi hosty koncertu k oslavě 10 let Wikipedie, když opouštěli příjemné prostředí Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Praze na Vinohradech. Někteří si třeba ještě notovali árii Rusalky, která celý koncert zakončila, jiní si pochvalovali, že vystupující interpreti přednesli vybraná díla s elánem a procítěně.
Tiskovou zprávu z koncertu převzala i některá média a můžete si ji přečíst třeba na Wikizprávách. Fotografie z koncertu si prohlédněte na projektu Wikimedia Commons.
Ve své tiskové zprávě pražský koncert zmínila i nadace Wikimedia Foundation. I díky tomu se o koncertu psalo na internetu na nejrůznějších místech na celém světě. Potvrďte si to třeba na britském ComputerWorldu, americkém webu ITWire, indickém zpravodajském serveru Positive Press anebo třeba čínském blogu.
Audiozáznam z koncertu se už zpracovává. Aby přinesl opravdu hodnotný poslech, projde nejprve rukama technika, tak poté ještě schválením interpretů. Až se dostane na Wikimedia Commons, budeme vás určitě informovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..