Vítáme v týmu nového koordinátora vzdělávacích programů Jana Sýkoru

Začátkem letošního roku jsme začali hledat náhradu za koordinátorku vzdělávacích programů Lenku Kučerovou, abychom mohli nadále raketovým tempem rozvíjet programy jako Senioři píší Wikipedii a Studenti píší Wikipedii. Pravou rukou naší Manažerky vzdělávacích aktivit se stal Jan Sýkora, kterého rádi vítáme v týmu.

Foto: Natálie Schejbalová (WMCZ), CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons

Jeník je čerstvým absolventem Západočeské univerzity v Plzni, nyní se však těší na život v Praze, který mu již přinesl novou práci právě pro Wikimedia ČR a jistě přinese ještě spoustu dalších příležitostí. Kromě této nové pracovní pozice je Jeník také lektorem angličtiny v anglické školce. Odjakživa ho nabíjí a baví práce s lidmi, na kterou se těší i u nás. Má s ní zkušenosti ze své praxe v oblasti kultury, především jako hlavní organizátor plzeňského festivalu umění Láskyplno. Mimo to je také slamerem, básníkem a hudebníkem.

Jsme si jisti, že Jeník do našeho týmu skvěle zapadne a jeho nadšení pro vzdělávání bude přínosem nejen pro tým, ale především pro studenty našich kurzů a účastníky vzdělávacích akcí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..