Pojďte na Svět knihy, bude tam Wikipedie!

Ano, stejně jako loni najdete na knižním veletrhu Svět knihy i stánek Wikimedia Česká republika, který bude prezentovat Wikipedii a další projekty Wikimedia. Už teď se náš stánek začíná pomalu budovat a od čtvrtka do neděle nás můžete navštívit.
Náš stánek naleznete v pravém křídle Veletržního paláce pod číslem P611. Znovu v něm budeme podávat informace o Wikipedii, předáme vám letáky, kde budete mít šikovné údaje pohotově po ruce. K dostání u nás bude i úplně nové číslo časopisu Wikimedium. Budete si znovu moci vyzkoušet Microsoft Surface. Na stánku budou přítomni také hosté z partnerské polské organizace Wikimedia Polska. Zúčastní se i proto, že je Polsko oficiálním čestným hostem celého veletrhu. Budete jim moci položit otázky o tom, jak funguje polská Wikipedie, anebo se přímo zeptat na možnosti návštěvy na letošní Wikimanii v Gdaňsku.
Kromě stánku obsadíme dvakrát i přednáškový sál. V pátek od 14 hodin proběhne ve velkém sále prezentace Jak vzniká Wikipedie a v sobotu od 12 hodin vyhlásíme první držitele Cen za rozvoj české Wikipedie. Současně proběhne i vyhlášení příštího kola cen.
Veletrh Svět knihy se koná v Průmyslovém (veletržním) paláci holešovického výstaviště.
Wikimedia Česká republika se účastní podobných akcí pravidelně, loni jsme byli i na veletrhu Libri v Olomouci a Podzimním knižním veletrhu v Havlíčkově Brodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..