Máte nápad? Zorganizujte zajímavou Wiki akci v naší kanceláři

Jedna z akcí v kanceláři - workshop s novinářem.

Jedna z akcí v kanceláři – workshop s novinářem.


Naše pobočka Wikimedia byla založena už v roce 2008, ale skutečnou kancelář – v dobře dostupném místě na Praze 10 – má až od letošního roku. Účelem naší kanceláře však rozhodně není skladování šanonů či posezení nad fakturami. Chceme vytvořit místo, které pulzuje životem, kde se setkávají členové i naši hosté, a pumpuje se krev do žil dobrovolnickému úsilí, na němž je naše pobočka postavena.
A ačkoliv už v kanceláři řada akcí proběhla, většinou to bylo na nás jako na členech sdružení Wikimedia. Už jsme tam měli workshopy, přednášky, pracovní setkání, diskuze i editatony. Jsme rádi, že zázemí kanceláře máme a bohatě ho využíváme i pro pravidelná setkání komunity českých wikipedistů nebo třeba pro schůze rady spolku. Myslíme si ale, že takové místo má mnohem větší potenciál – česká komunita wikipedistů se totiž tak málo zná, a přitom mají navzájem velmi podobné zájmy. A třeba nás některé typy akcí ještě vůbec nenapadly.
Je to tedy na vás, milí wikipedisté a wikimediáni. Máte-li zajímavý nápad na akci v naší kanceláři, napište nám. Všem nejen vyjdeme vstříc, ale i pomůžeme s zajíštěním celé akce. Máme i finanční prostředky na některé typy akcí, takže se nás nebojte zeptat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..