Rádi jsme se s vámi potkali na Světu knihy 2009

Děkujeme všem, kteří jste se na přišli podívat na náš stánek na veletrhu Svět knihy 2009. Váš zájem o Wikipedii a další projekty nás potěšil, ať už jste o nich slyšeli poprvé, nebo patříte mezi pravidelné přispěvatele. A nesmíme zapomenout ani na ty z vás, kteří jste navštívili naši přednášku a zapojili se do jejího průběhu. Se všemi z vás jsme si s chutí popovídali a doufáme, že informace předané našimi členy vám budou užitečné k další pasivní nebo aktivní práci s Wikipedií.

Pohled do Veletržního paláce na expozice Světa knihy 2009. Autor: Matěj Baťha. Licence CC-BY-SA 3.0. Z a href=http://blog.wikimedia.cz/wp-content/2009/05/FileSv%C4%9Bt_knihy_2009_-_prav%C3%A9_k%C5%99%C3%ADdlo.jpgWikimedia Commons/a

Pohled do Veletržního paláce na expozice Světa knihy 2009. Autor: Matěj Baťha. Licence CC-BY-SA 3.0. Z Wikimedia Commons


Obzvlášť jsme byli rádi, že se u stánku Wikimedia Česká republika zastavili i někteří zástupci vystavovatelů nebo třeba známé osobnosti, které se zúčastnily programů Světa knihy. Náš stánek byl pravém (neshořelém) křídle Veletržního paláce – na přiložené fotografii vlevo vzadu – a jak pohledem z tohoto místa vypadal celý letošní veletrh jste se mohli dočíst třeba i v reportáži na Wikizprávách.
Pokud vás mrzí, že jste nestihli termín Světa knihy a nemohli se o Wikipedii nebo dalších projektech Wikimedia dovědět něco víc, nelitujte. Stačí, když se na nás obrátíte pomocí kontaktů na naší internetové stránce www.wikimedia.cz a odpovíme vám, nebo si dokonce můžete dohodnout prezentaci přímo ve vaší škole, firmě nebo organizaci. Jestli si to chcete zatím ještě rozmyslet, nemusíte se bát, už v tuto chvíli se začínají chystat další účasti na veletrzích na podzim tohoto roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..